Servicevoorwaarden

 1. Alle prijzen zijn inclusief BTW en exclusief verzendkosten. Prijswijzigingen, uitvoeringswijzigingen en typefouten zijn voorbehouden

 2. Alle producten die door Mooi Zo ! aangeboden worden, zijn zo volledig mogelijk en te goeder trouw beschreven. De aanbiedingen en de prijzen zijn geldig op de dag wanneer ze op onze website aangeboden worden. Mooi Zo ! kan niet aansprakelijk gesteld worden voor typefouten of vergissingen in de beschrijvingen van de aanbiedingen.
   
 3. Onze producten worden op onze website aangeboden zolang de voorraad strekt. Mooi Zo ! kan niet aansprakelijk gesteld worden voor schade die zou voortkomen uit het niet voorradig zijn van een product. In het algemeen worden de bestelde artikelen opgestuurd op de dag dat de betaling binnen is of de dag erna. Wanneer artikelen niet voorradig zijn, Wordt u hiervan op de hoogte gebracht en worden deze in overleg nageleverd. In alle andere gevallen wordt de consument direct op de hoogte gesteld, zodat deze de bestelling desgewenst kan annuleren.
   
 4. Tussen de consument en Mooi Zo ! wordt een geldige overeenkomst afgesloten vanaf het moment dat Mooi Zo ! de bevestiging ontvangt van de bestelling op haar website.
   
 5. De goederen worden opgestuurd naar het opgegeven adres, tenzij anders vermeld.